Samarbeten

Lighthouse AB har ett unikt samarbete med andra företag för att erbjuda kunderna nyckelfärdiga projektlösningar.

 

 

Genom samarbete med bla arkitekter, inredare, trädgårdsarkitekter och elektriker kan Lighthouse erbjuda en helhetslösning till alla kunder.

Ljusarkitekt uppdragen görs av mig Helena Andersson Åkerberg i Lighthouse.

Priset/kostnaden för att göra ljusgestaltningen, dvs tiden/priset det tar att göra en ljusgestaltning/ljusdesign/skiss/ritning, får ni innan projektet påbörjas. Den kostnaden får Ni som kund godkänna innan jag börjar skissa och rita.

När jag presenterar min ljusgestaltning har jag med mig en offert på alla utvalda armaturer/lampor så ni direkt får veta vad den föreslagna ljusdesignen kommer att kosta att köpa in.

Inköp av alla lampor kan ni sen välja att göra av mig.

Jag kan också genom mina kontakter erbjuda elektriker för installationen om ni önskar. 

Se några av mina samarbetspartner här nedan.

Lighthouse AB samarbetar med inredare Jessica Hultén på Soberdesign flera elektriker bla Patrik Jemseby på Jemseby EL AB.

Genom samarbete i vårt unika nätverk erbjuder vi allt från ljusplanering, beställning av produkter, leverans och installation.

Projektet kan gärna omfatta inredning samt målning och byggarbeten.

Vi vill ge kunden den bästa servicen och möjligheten att få en nyckelfärdig lösning.

Lighthouse AB blir kundens närmaste kontakt och vi ser till att projektet löper enligt tidplan och att hantverkare och produkter är på plats när de ska.

Mejla mig gärna för en första kontakt och om Ni vill ha en prisuppgift för just ert projekt så bifoga lite information och gärna ritningar.

Välkommen med DIN bokning!